Mogelijkheden

Met de Schokland IV zijn de mogelijkheden talloos. U kunt een lekkere dag zeilen, het avontuur beleven van zeilen hijsen, koers uitzetten, sturen door de golven en buiswater voelen. Ook kunt u dit schip huren als ludieke locatie voor een vergadering in de ruime kajuit die deze botter heeft. De botter is van alle faciliteiten voorzien. Wilt u uw publiek een onvergetelijke presentatie laten zien dan is dit mogelijk via de daarvoor aanwezige techniek. Het stoere schip kan 8 personen, vanuit Spakenburg (of in overleg vanuit een andere haven), onder het genot van een hapje en drankje naar verschillende stadjes brengen, alwaar men een stadswandeling kan maken. Op de terugweg is er meestal gelegenheid om indien gewenst te zwemmen en te grillen. Er zijn zelfs avond- en meerdaagse tochten mogelijk. Graag bespreken we uw wensen. U kunt hierover contact opnemen met ons secretariaat via 055 – 368 08 16, de schippers of mailen met info@schokland4.nl.

Arrangementen

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden geschetst zodat u een indruk krijgt wat er mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn:

Huur botter

€ 90,- per uur (gehele dag € 750,-) incl. schippers.

U kunt deze botter huren of vrijblijvend informatie aanvragen door een e-mail te sturen naar info@schokland4.nl.

OP HET WATER KIJKEN NAAR DE D.A.R.P. IN SPAKENBURG  

Dinsdag Avond Rond en Platbodemwedstrijden vormen de competitie voor de Botters, Pluten, Schouwen en Aken waarin op de dinsdag avonden wordt gestreden om de eindprijs door voornoemde schepen. 

Het aantal deelnemers ligt meestal rond de 20 schepen die er vol tegen aan gaan om de winst te behalen.’Het levert op het water een aantrekkelijk schouwspel op voor de liefhebber van schepen, zeilen, wind, water, spanning, sensatie, maar ook gezelligheid.

De competitie is begonnen op dinsdag 14 april, stopt na  14 juli voor een vakantie stop en begint weer op 18 augustus en eindigt met de laatste wedstrijd op 29 september.
U kunt meevaren met de Schokland, die op de motor varend het wedstrijdgebeuren met u gaat volgen, vanaf de start tot en met de finish van de eerste schepen.
  • De Schokland vertrekt om 18.30 stipt u kunt aan boord vanaf 17.30 uur en desgewenst kan er tegen betaling een eenvoudige maar lekkere hap voor u worden geregeld.
  • Het streven is om 21.30 weer in de haven te liggen, u kunt tot 21.50 uur aan boord verblijven.
  • Er is plaats voor 10 personen, er geldt wie het eerst is vaart mee en vol is vol.
  • De kosten bedragen € 25,00 per persoon per avond inclusief 4 consumpties en een eenvoudige (vis)maaltijd) .
  • Of 15,00 zonder eten,inclusief 3 consumpties.
  • Voor donateurs van Ver. De Bruine Vloot geldt een korting van € 3.00 per persoon.
  • Voor leden van de Rhederije geldt een prijs van respectievelijk; € 15,00 en € 7,50 per persoon
Aanmelden vooraf is noodzakelijk bel hiervoor naar; 06-51413031 of mail naar info@schokland4.nl

Catering

Catering kan door ons worden verzorgt.
Koffie, thee, (fris)dranken, uitgebreide lunch, borrelhapjes etc.: € 40,- p.p.
Alle prijzen inclusief servicekosten en BTW.
Ook het diner kan door ons worden georganiseerd. Dit kan variëren van een barbecue, eetcafé of restaurant.

Compleet verzorgde arrangementen:

mail voor meer informatie


Combi deelnemerschap

Het combi-pakket bestaat uit verschillende onderdelen en wel uit ; ondersteuning van zorg en zorg vrijwilligers, vergroten naamsbekendheid, teambuilding, ondersteuning behoud varend erfgoed ,relatiemarketing en maatschappelijk ondernemen.

Wat kan er in een pakket ?

A; Deelnemer in de jachtbotter Schokland 4; dit houdt in; het recht op; 1 x per jaar varen met in totaal 8 personen inclusief catering. Deelnemers worden vermeld op de website en op de presentatie op de botter.

B; Ondersteuning mantelzorgers/vrijwilligers in de zorg, door het aanbieden van 1 dag varen met de jachtbotter voor 8 personen inclusief catering. Een avondje sportbeleving inclusief een hapje en een drankje op een topsportavond in het Omnisportcentrum te Apeldoorn voor vrijwilligers in de Zorg met een max. van 10 personen. Voor uzelf een V.I.P. plaats op hetzelfde evenement inclusief diner etc.

De Kap ( mantelzorgondersteuningspunt) regelt e.e.a. voor de vrijwilligers/mantelzorgers. Daarmee bent u sponsor van De Kap, wat wordt vermeld op de website en waar dit verder mogelijk is.

C; Vriend van Via Reva ( voorheen Kastanjehof) een revalidatie instelling waarvoor een stichting Vrienden van Via Reva probeert fondsen te werven voor die belangrijke zaken bij de revalidatie die buiten het normale financieringspakket vallen. Vrienden van Via Reva worden betrokken bij de uitgifte van de gelden en de daarbij behorende publiciteit, worden vermeld op de website en waar dit verder zinvol mogelijk is. Vrienden van Via Reva ontvangen regelmatig een overzicht van de activiteiten van de stichting Vrienden van Via Reva.

De kosten van dit pakket bedragen; € 2.700,00 per jaar exclusief btw.